The Meeting Point Enghlish school
Categoría del anuncio
Descripción

La nostra acadèmia va començar el 1998. Des d'aleshores hem desenvolupat un ingent programa de cursos i activitats per tal de promoure l'ensenyament de l'idioma anglès d'una manera activa i dinàmica.

The Meeting Point School of English és una acadèmia on l'aprenentatge de l'anglès significa més que estudiar un idioma. Suposa l'obertura del nostre entorn a un món de realitats i situacions diferents on la diversitat i la comunicació cada vegada són més imprescindibles.

Tot l'equip de The Meeting Point School of English treballem des de la convicció que un idioma és un ens viu que, com a tal, està en evolució constant i que ha de ser après dins d'un context, dins de la realitat que ens envolta. Per això ens esforcem que la nostra metodologia es base en el desenvolupament del pensament crític, la creativitat i el treball en equip, per aconseguir els reptes que ens planteja la nostra societat.

Per nosaltres la personalització és un fet. Cadascun dels nostres alumnes és un ésser individual i únic, amb un entorn i unes característiques específiques. El nostre esforç se centra a fer possible que els nostres alumnes assoleixin els objectius i superin les dificultats que suposen aprendre un idioma. Ja siguin nens/es, adolescents, adults, aquells que només volen conversar o aquells que volen obtenir una titulació oficial.

Teléfono
93 470 01 16
Etiquetas del anuncio
Dirección
C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 4
Código postal
08950
  • The Meeting Point Enghlish school
  • The Meeting Point Enghlish school

Enviar un mensaje al propietario del anuncio

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *