Afers digitals
Categoría del anuncio
Descripción

Bon dia i benvingut a Afers Digitals, una botiga situada al centre d'Esplugues de Llobregat, en el barri de La Plana, un dels districtes que està vivint una de les transformacions urbanístiques més importants dels últims temps.

En la nostra web i podràs trobar informació dels nostres productes, els serveis que oferim tant a particulars com a professionals i petites Pimes, el nostre blog i un apartat amb pràctics tutorials que us podreu descarregar i que a poc a poc anirem afegint més continguts.

Afers Digitals és un negoci familiar que va obrir les seves portes el Juny del 2013 amb la clara voluntat de donar serveis informàtics personalitzats a tots els clients, fent del nostre lema una realitat: la informàtica al teu abast.

A la nostra botiga hi podràs trobar complements informàtics de tota mena, com discs durs, cablejat, teclats, ratolins, monitors, impressores, etc. i si hi ha alguna cosa que busques i no ho tenim, la localitzem i te la portem.

Per altra banda si el teu ordinador necessita reparació o un bon manteniment, el nostre servei tècnic se n'encarrega de tot: Revisarà i instal·larà el software necessari o realitzarà les reparacions necessàries per deixar el teu equip amb perfectes condicions.

No dubtis en contactar amb nosaltres per qualsevol mena de dubte que tinguis, o si ho prefereixes, pots passar-te per la botiga de dilluns divendres de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 o els dissabtes de 09:30 a 14:00 i atendrem tots els teus dubtes.

Teléfono
933711651
Etiquetas del anuncio
Dirección
Doctor Manuel Riera, 18 - 20 - cantonada Francesc Llunell
Código postal
08950
  • Afers digitals
  • Afers digitals

Enviar un mensaje al propietario del anuncio

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *